nldede

Hausdörfer-zelftherapie

Naast de nazorg die door het Hausdörfer-instituut wordt geboden, kun je gebruik maken van de Hausdörfer-zelftherapie onder de vlag van de Stichting Natuurlijk Spreken Volgens Oscar Hausdörfer (SNS). Je kunt bijv. deelnemen aan Hausdörfer-zelftherapiegroepen en Hausdörfer-zelftherapieweekenden en je kunt Skypen met collega-cursisten. Redenen om aan zelftherapie mee te doen, zijn dat je – met de stimulans van anderen – de kennis die je hebt opgedaan tijdens de Hausdörfer-basistherapie onderhoudt, verdiept en steeds meer gaat toepassen. Zo ontdek je dat “natuurlijk spreken” steeds meer een deel van jezelf wordt.

De therapie van het Hausdörfer-instituut Voor Natuurlijk Spreken heeft het potentieel in zich om mensen volledig vrij te maken van stotteren. De werkwijze van het Instituut is er op gericht om zoveel mogelijk mensen optimaal te ondersteunen bij het bereiken van dit doel. De bijzondere en uitgebreide faciliteiten die het Hausdörfer-instituut daarvoor aanbiedt, zijn uniek in Nederland.

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Ik ben in 1991 in aanraking gekomen met de Hausdörfer methode. Het was een openbaring voor mij. De spreekwet, de klanksturing en het gevoel “ik kan”.