nldede

Wie zijn wij?

Jan Heuvel, oprichter van het Hausdörfer-instituut Voor Natuurlijk Spreken

Jan Heuvel stotterde van jongs af aan. In zijn zoektocht om vrij te worden van stotteren, bezocht hij in 1984 een workshop over de Hausdörfer-methode in Keulen. Geheel tegen zijn eigen verwachtingen in werd hij op z’n 25-ste hierdoor vrij van stotteren. In 1988 introduceerde hij de Hausdörfer-methode in Nederland. In de loop der jaren groeide deze uit tot de succesvolle Hausdörfer-therapie.

Wendy Oldenhof, Office Manager bij het Hausdörfer-instituut Voor Natuurlijk Spreken

Wendy Oldenhof is sinds 1 juli 2013 Office Manager bij het Hausdörfer-Intstituut. In september 2011 volgde zij zelf de Hausdörfer-therapie. Sindsdien is zij ervan overtuigt dat dit de therapie is die mensen kan helpen om hun spreekangst te overwinnen. Wendy houdt zich onder andere bezig met het beantwoorden van mailtjes (denk hierbij aan mensen die interesse hebben voor de cursus), de administratie en de planning van de Hausdörfer-therapieën.

Wij hopen via het Hausdörfer-instituut nog veel mensen te mogen begeleiden op hun weg naar natuurlijk spreken, vrij van spreekangst en stotteren. Je bent bij ons op het goede adres!

Visie
Hausdörfer-therapie helpt mensen om vrij te worden van stotteren door de angst om te stotteren de voedingsbodem te ontnemen. Deze natuurlijke en unieke aanpak richt zich op de bron en kenmerkt zich door haar eenvoud en kracht. Je hebt alles al in huis om VRIJ te worden: door te focussen op jouw stemgeluid krijg je vertrouwen in jouw spreken. Tevens gebruik je jouw spraakgeluid voor het opbouwen van een flegmatieke gevoelstoestand, een zekere onverstoorbaarheid op het gebied van spraak.

Missie

Hausdörfer-instituut Voor Natuurlijk Spreken
Weg naar Laren 56
7203 HN Zutphen

Telefoon: 06 83257835
E-mail: info@hausdorfer.eu

Homepage: www.hausdorfer.eu

IBAN: NL87 INGB 0000 9103 51
BIC: ING BNL2A
BTW-nr. NL 0614.27.846.B.01
K.v.K. Arnhem nr. 06-069134

 

Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

In de Hausdörfer-cursus voor mensen die stotteren wordt de oorzaak van het stotteren aangepakt. Verwacht hier geen oefenen van woorden of ademhalingsoefeningen. Wat kun je wel verwachten…: