nldede

Hausdörfer-nazorg

Na de Hausdörfer-basistherapie kun je deelnemen aan een onbeperkt aantal eendaagse vervolgsessies in groepsverband of via Skype of FaceTime.

Hausdörfer-vervolgsessie in groepsverband

 

€ 42,50

(verblijfskosten)

Inschrijven

Individuele Hausdörfer-vervolgsessie via Skype of FaceTime

 

€ 45

(therapiekosten)

Inschrijven

 

Alhoewel je tijdens een Hausdörfer-basiscursus een grote sprong kunt maken, voltrekt het proces naar vrij spreken zich voornamelijk in jouw dagelijkse leven. Om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden, kun je na de basistherapie van het Hausdörfer-instituut Voor Natuurlijk Spreken en de bijbehorende vervolgsessies gebruik maken van een onbeperkt aantal extra vervolgsessies of coachgesprekken via Skype.

Naast de nazorg die door het Hausdörfer-instituut wordt geboden, kun je gebruik maken van de Hausdörfer-zelftherapie onder de vlag van de Stichting Natuurlijk Spreken Volgens Oscar Hausdörfer (SNS). Je kunt bijv. deelnemen aan Hausdörfer-zelftherapiegroepen en Hausdörfer-zelftherapieweekenden en je kunt Skypen met collega-cursisten. Redenen om aan zelftherapie mee te doen, zijn dat je – met de stimulans van anderen – de kennis die je hebt opgedaan tijdens de Hausdörfer-basistherapie onderhoudt, verdiept en steeds meer gaat toepassen. Zo ontdek je dat “natuurlijk spreken” steeds meer een deel van jezelf wordt.

De therapie van het Hausdörfer-instituut Voor Natuurlijk Spreken heeft het potentieel in zich om mensen volledig vrij te maken van stotteren. De werkwijze van het Instituut is er op gericht om zoveel mogelijk mensen optimaal te ondersteunen bij het bereiken van dit doel. De bijzondere en uitgebreide faciliteiten  die het Hausdörfer-instituut daarvoor aanbiedt, zijn uniek in Nederland.

 

Inschrijven

 

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Blij, ontspannen en energiek…… Dat zijn de drie kernwoorden voor mijn gemoedstoestand op dit moment.