nldede

Floor (4 jaar)

Het gaat gelukkig heel goed met Floor. We hebben zo min mogelijk aandacht besteed aan haar primaire stotteren en het is vanzelf over gegaan. We zijn hier heel erg blij mee want we hebben er veel over gelezen en het kan een heel vervelende ‘handicap’ voor kinderen zijn.
We zijn net verhuisd en sinds begin januari zit ze op een nieuwe school in Limburg (vanuit ‘s-Gravenzande). Hier heeft ze zich wonderbaarlijk snel aangepast en is geliefd bij haar klasgenootjes. Het is heel fijn te zien hoeveel zelfvertrouwen ze heeft en hoe goed ze het naar haar zin heeft. Bedankt voor je belangstelling en succes met je activiteiten.

 


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Vorig weekend heb ik geleerd klanken te verlengen om ervoor te zorgen dat ik uiteindelijk meet spreekrust kreeg. In het begin vond ik het een klein beetje apart om mijn flegma te trainen, maar na een tijdje begon ik er wel aan te wennen.