nldede

B131

Deze therapie geeft mij het gereedschap en het inzicht om mij natuurlijk te laten spreken. Daarbij wordt de cursus goed opgebouwd. Stapje voor stapje durf je steeds meer zodat je flegma kleiner wordt. Deze cursus is het begin van de weg naar stottervrij leven.

Steven (32 jaar), Groningen


Deze cursus is heel duidelijk. Spreekrust wordt goed aangeleerd. Het verbaasd mij als iemand hier geen baat bij heeft. Deze cursus is s-s-s-s-uper vet!

Jordy (19 jaar), Almere


Deze cursus is een hele openbaring voor mij, voor de cursus had ik weinig zelfvertrouwen als het om spreken ging. Door deze cursus is alles duidelijk geworden en weet ik waar ik aan moet werken om vrij te worden. Ik raad dan ook echt elke stotteraar Natuurlijk Spreken aan. Ik kan alleen maar goed praten over deze cursus.

Byron (17 jaar), Tilburg


Deze cursus heeft voor mij heeel veel geholpen! Ik ben er nog niet vanaf, maar ik ben mijn eigen therapeut, dus ik kan doen wat ik wil! Het maakt mij ook niet meer uit of ik stotter. Heb geen angst!

Mathijs (16 jaar), Zwolle


INS heeft mij veel laten zien. Ik heb al enkele jaren niet meer aan stotteren gedacht, simpelweg omdat ik de hoop al heb opgegeven. Maar goed, het heeft mij zeer veel geholpen!  Een echte aanrader.

Sheng (20 jaar), Oss


Ik heb heel veel geleerd in deze therapie en heb echt het gevoel dat ik hier flink op weg ben geholpen! Er moet nog wel wat gebeuren maar ik heb goede hoop dat spoedig normaal zal kunnen spreken.

Tiny (72 jaar), Alkmaar

Ik ben nu 1 week bezig met deze therapie. Je leert hier waarom je stottert! Als je weet waarom het gebeurt kan je, je focussen daarop.
Als je de theorie begrijpt, merk je na de eerste week al een wereld van verschil. Je leert stotteren accepteren en dat je vloeiend kan spreken. Zodat de angst om te spreken minder word en steeds beter gaat.

Bram (25 jaar), Roosendaal

    B131


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Ik heb gemerkt dat je met die lange klank veel meer spreekrust hebt, want dan zit dat stotteren gewoon bij wijze van spreken achter slot en grendel.