nldede

B125

Na jaren logopedie, Doetinchemse Methode, del Ferro en nog meer logopedie en stottertherapie en heel veel teleurstellingen toch de stap nog één keer gewaagd: “Natuurlijk Spreken”. Met weinig hoop op succes maar nu, na drie dagen, heb ik volop hoop! Als mijn eigen therapeut en als ik goed naar de spraakklank luister is het mogelijk! Natuurlijk Spreken is dé cursus voor elke stotteraar!!
Bedankt Jan!  en Martijn

Levina (40), Langerak


Deze therapie betekent voor mij een hele grote ommekeer in mijn leven. Na diverse therapieën te hebben gevolgd, heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht.! Ik heb nu heel veel spreekrust en ik kan alles zeggen wat ik wil, zonder me druk te maken over “woorden” (die alleen op papier bestaan). de weg naar ‘vrij zijn’ ben ik ingeslagen en ik ben van plan die niet meer te verlaten.
Jan en Martijn wil ik bedanken voor het vertrouwen en het aanreiken van de methode, superbedankt!
Het is ook prachtig om te zien hoe groot de verschillen zijn bij alle medecursisten.
Ik kan de therapie van harte aanraden bij iedereen die stottert. het is ook een hele gezellige groep bij elkaar en je bent weer eens aan het tafeltennissen!

Warme groet, Linda (35), Hensbroek


Stotteren is voor mij een veel minder grote berg geworden dankzij Hausdörfer. Dankzij spreekrust en flegma heb ik veel meer zelfvertrouwen en minder angst. Jan en Martijn, heel hartelijk bedankt!

Hein (53), Amsterdam


Door deze therapie voel ik me lekkerder en vrijer!!! Ook ben ik blij dat ik vloeiender spreek! Spreekrust houden gaat goed, nu deze stijgende lijn volhouden. Jan, bedankt!

Groetjes, Frank (30), Tilburg


Ik heb deze therapie als zeer bijzonder ervaren. Door het verlengen van de klanken en door er naar te luisteren krijg ik steeds meer spreekrust. Door deze stijgende lijn vast te houden komt het hopelijk helemaal goed!

Jan en Martijn, bedankt!

Groeten, Jaap (19), Stedum


Met deze therapie veranderd er heel veel bij mij. Ik heb nu zin om te praten in plaats van dat ik er voor wegloop. Het is een fantastisch gevoel géén angst meer te hebben en iets te zeggen als je dat ook wilt.
Jan en Martijn, echt enorm bedankt voor jullie hulp en kennis die jullie met me wilden delen. Ik heb ontzettend veel geleerd en voel me echt supergoed. Ik wil “vrij” worden en weet zeker dat het kan en gaat lukken.

Groetjes, Jacko (20), Dronten


Deze therapie heeft al veel in mij veranderd. Praten/klankenmaken vindt ik nu zelfs leuk! Door deze lijn vast te houden gaat het helemaal goed komen! Ik heb er het volste vertrouwen in. ik kan!

Greetz, Steven (18), Utrecht

    B125


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Ik stotter al sinds het allereerste begin, en ik voel me dus ook een echte stotteraar. Mijn stotters zijn vaak ook vrij heftig. In mijn jeugd al vrij veel logopedie cursussen gevolgd en op mijn ca 22e levensjaar heb ik de Dell Ferro therapie gevolgd.