nldede

B116

Stotteren beïnvloed het leven automatisch. Door deze cursus ben ik er van overtuigd dat stotteren tot de verleden tijd behoort. Het ‘vrij’-gevoel is uiteindelijk mijn doel. De drempel is vooral nog het flegma. Echter hieraan ga ik de komende tijd werken.

Peter (24)


Ik heb een heel goed gevoel aan deze cursus overgehouden en ik ben er van overtuigd dat ik met Hausdörfer van mijn stotteren af kom! Over een niet al te lange tijd ben ik helemaal ‘VRIJ’. Stotteren behoort dan tot het verleden!! Vooral het gevoel dat ik een stuur in handen heb en nu eindelijk weet wat stotteren is, zorgen er voor dat ik steeds meer spreekrust krijg.

Jordy (22), Winterswijk


Al jaren lang maak ik stotteren/vloeiend spreken héél belangrijk. Altijd als ik aan het praten was, was ik hiermee bezig. Heel vermoeiend; je maakt het jezelf zo moeilijk! Na de eerste dag Hausdörfer besefte ik dat ik het mezelf zo veel makkelijker kon maken. Door anders te denken heb ik een ‘knop om kunnen zetten’ en heb ik steeds weer spreekrust, en is het gevolg vloeiend spreken. Dit gaat haast als vanzelf. Ik voel me na al die jaren weer vrij! Dit is echter zo snel gegaan dat ik het bijna niet geloof. Maar het kan! Ik kan!

Groetjes, Bernadet (26), Tilburg


Ik stotter al vanaf mijn 5e jaar en het heeft toch altijd veel grip op mijn leven gehad. Na de eerste twee dagen van de cursus had ik er een goed gevoel bij. Nu we klaar zijn met de derde dag wordt dat goede gevoel alleen nog maar bevestigd. Ik ben en voel me een vrij mens en ben erg blij met de nieuwe situatie.

Herbert (37), Vaassen


Al veel therapieën gehad, maar INS is the best. Ik heb de knop om gezet. Paul de Leeuw bedankt.

Gerard (43), Assen

B116

Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

Vanaf het moment dat ik de Hausdörfer informatie had doorgelezen wist ik dat deze methode voor mij zal gaan werken, en wat een resultaat nu al… en wat simpel om toe te passen.