nldede

B113

Ik ben op zich wel blij dat ik voor deze cursus gekozen heb. Ik ben van plan om het toe te gaan passen en ik heb er een goed gevoel bij. Ik vind het wel gaaf dat de Hausdörfer een totaal andere kijk op het stotteren heeft en ik kan me hier wel in vinden. Dit past wel bij mij en bij mijn doelstellingen. Ik ben dus wel heel tevreden, alhoewel de cursus natuurlijk nog geen zekerhheid biedt. En tenslotte, ik vond het heel subtiel.

Maaike (17), Hengelo


Vanaf mijn vierde stotter ik al. Ik heb veel logopedie gehad en therapieën gevolgd. Wat ik vervelend vond is dat ik altijd zoveel moest: goed ademen e.d. Nu moet ik juist ‘lui’ spreken en dat is een verademing. Niet mijn best doen! Als vanzelf ga ik rustiger spreken. Zou dit gaan werken? Het voelt goed. ik hoop zeker dat dit een 2e natuur wordt. Het was erg leuk om met andere vrolijke, stoere stotteraars te zijn. Wat zijn we toch dappere doorzetters! Ik vond het leuke dagen, dank daarvoor!

Git (48), Amsterdam


Hallo, Ik stotter al vanaf mijn 4e, jarenlang logopedie gehad, heeft niet echt geholpen. Deze cursus heeft een hele grote indruk op me gemaakt. Deze stof is heel duidelijk. Ik raad iedereen aan die stottert om deze cursus te gaan volgen. Deze cursus heeft een groot gedeelte van mijn leven doen beïnvloeden. Ik ben echt blij dat ik deze cursus ben gaan volgen. Ik heb er absoluut geen spijt van! Echte een super cursus! Jan, ga zo door! !

Gerald (21), Hendrik-Ido-Ambacht


Hallo, Deze cursus heeft me echt inzicht gegeven hoe alles nou in elkaar zit i.v.m. spreekwet etc. Nu weet ik echt wat ik wel en niet moet doen. Het klanken verlengen geeft je echt ongelooflijk veel spreekrust. Hele goede cursus

Wilfred (22), Hoogersmilde


Ik ben ervan overtuigd dat de HD-methode de enige juiste methode is. Spreekrust is absoluut de basis voor een stottervrij leven. Jan, bedankt voor je heldere uitleg en je drive om ons “arme stotteraars” een flinke duw in de rug te geven.

Eddy (44), Aalten


Hey, Sinds dat ik kon praten stotter ik al. Ik heb eerder logopedie en Del Ferro gevolgd. Nu ik de cursus van de HD volg kom ik tot nieuwe inzichten over het stotteren. Het geeft mij duidelijkheid waarom ik gestotterd heb, maar het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik er vanaf kom. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst. Iedereen die de cursus volgt veel succes. Je kan het!

Casper, (21), Nederhorst Den Berg


Graag wil ik vertellen over de therapie. Ik heb eerst het boek Door De nacht Naar Het Licht gelezen. Kreeg hier een enorme kick van, heb mij toen opgegeven voor de therapie, waar ik best wel tegenop zag, omdat ik 2 andere therapieën heb gevolgd die mij niets hebben geholpen. Met deze therapie heb ik spreekrust gekregen en ik ga er echt voor. Jan, bedankt voor de prima uitleg en het vertrouwen in jou en de therapie, wetende dat wij nu echt kunnen spreken na 48 jaar.

Mieke (54), Asperen

    p0612


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Ik stotter al 48 jaar van de 53 en ben er niet blij mee. Elke ochtend als je opstaat denk je weer, dit wordt weer een zware dag. Hoe kan ik stotteren verbloemen, gek word je daar van.