nldede

B106

Dit is de tweede keer dat ik de basiscursus doe, ik heb er zeker geen spijt van. Ik wil de definitieve stap zetten om eindelijk vrij van spreekangst te zijn. Hausdörfer biedt de beste verklaring voor stotteren en dus ook de beste oplossing. Spreekrust is het enige dat telt.

Jan Menke (26)

Na vele jaren stottertherapie waarmee ik eigenlijk niks opgeschoten ben en waardoor het eigenlijk alleen erger is geworden. Ik merk wel dat dit de therapie is die ik moet volgen en me volledig voor moet inzetten.
Ik heb ook niet meer als doel om vloeiend te spreken. Dat doel is nu veranderd in spreekrust. En mijn stotteren is veranderd in een inzichtelijk probleem. En dat geeft veel rust. Bedankt!

Jacko (19)

Voor mij de eerste en gelijk de laatste therapie die ik doe. Na deze cursus heb ik pas echt gemerkt wat het is om spreekrust te hebben, wat een fantastisch gevoel!
Deze cursus biedt genoeg handvatten om uit de negatieve spiraal te stappen!
Op naar een leven als een natuurlijke spreker…

Roos-Marijn (20)

Na een paar keer stottertherapie gehad te hebben is de Hausdörfer waar ik me goed mee voel. Je hebt zelf het stuur in handen om je spreekrust en vloeiend spreken te sturen. Het is super, bedankt!

Nino Moreno (16)

Via de website ben ik in contact gekomen met I.N.S. De kracht van de methode volgens Hausdörfer is dat het zo puur en eenvoudig is. Het ligt heel dicht bij je zelf; het is dus met recht instituut voor NATUURLIJK spreken. Het luisteren en sturen van je klank geeft je enorm veel rust en zelfvertrouwen. De methode geeft je bovendien meer inzicht in jezelf en je persoonlijkheid. Ik ben er van overtuigd dat ik binnenkort volledig VRIJ zal zijn!

Joris (32)

Ik ben op mijn 4e gaan stotteren. Mijn moeder ontdekte het. Ik heb een paar jaar stottertherapie gedaan maar dat hielp ook niets. Toen ben ik Delfero gaan doen, maar ook zonder resultaat. Ik doe nu de Hausdorfer methode en ben er van overtuigt dat het helpt! Ik ga er helemaal voor tot ik vrij ben van mijn stotteren. Hausdorfer zorgt ervoor dat je je eigen therapeut bent en zelf de touwtjes in handen hebt. Je leert om naar je klanken te luisteren en te sturen i.p.v naar de ‘woorden’ te luisteren.

Thom (15)

Hallo 🙂
Ik ben Marlin, 14 jaar, en ik stotterde bij het praten ook, maar vooral bij het voorlezen of presentaties houden in de klas. Mijn grootste problemen zijn dat ik supersnel praat en dat ik een ‘klein’ flegma heb. Ik trek me er veel te veel van aan wat andere mensen van mij denken. Hier heb ik geleerd dat minder te doen. Dat was soms wel eng, maar zeker leerzaam. Voor andere mensen die dat hebben zou ik zeggen: wanneer je iets niet durft, GEWOON DOEN! 🙂

xxx
Marlin (14)

p0603

Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

Ik heb in het verleden een aantal logopedielessen gevolgd. Daarna heb ik twee keer de cursus …. gevolgd waarna je nog dieper terugvalt in je negatieve denkcyclus.