nldede

Actualiteiten

StotterCafé – Stemexpressie en Jabbertalk – 14 maart

geplaatst op vrijdag, 1 maart 2013 om 13:23

Rotterdam – Het StotterCafé, is een initiatief van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes en de Nederlandse Federatie Stotteren en heeft zich tot doel gesteld stotterende mensen en iedereen die op welke manier dan ook in contact komt met, of belangstelling heeft voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting, maar tevens voorlichting te geven. Deze maand opent in Groningen een tweede Nederlands StotterCafé en ook in België vindt het Rotterdamse voorbeeld navolging.

Op 14 maart zal Marius Engelbrecht een workshop houden over stemexpressie en Jabbertalk. Spelen met je stem en spelen kan heel leuk, aangenaam en leerzaam zijn. Wij zijn dan ook blij dat Marius Engelbrecht – die zelf in het verleden verbonden is geweest met Demosthenes – tijd heeft gevonden om de gasten van het StotterCafé een boeiende avond te bezorgen.

Uiteraard staat gedurende de avond de zeepkist weer klaar voor een ieder die op welke wijze dan ook iets met de gasten wil delen. Misschien wil je wel iets vertellen over jouw ervaringen met het stotteren, over je opleiding, je beroep. Of misschien wil je wel gewoon even je technieken oefenen tijdens spreken in het openbaar, omdat je bijvoorbeeld binnenkort voor je studie een presentatie moet houden.

Op de volgende data opent Het StotterCafé ook zijn deuren: 25/04 (Stottercentrum Zeeland) en 06/06 Vredeberg Stichting).

Het StotterCafé wordt gehouden in het Nivongebouw aan de Dirk Smitstraat 76 in Rotterdam. Om 19.30 uur is er inloop, om 20.00 uur start de avond en na de lezing/workshop/discussie is er tijd voor ontmoeting. De toegang is vrij en een ieder is van harte welkom. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Sjanie van Gelder (010-4656671), Guido du Mez (010-4255085) en Pieter Groen (070-3543054) of op de site van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes (www.demosthenes.nl) en de NFS (www.stotteren.nl).

Rubrieken

Archives