nldede

Informatiebijeenkomsten

Zaterdag, 15 juni, 15:00 tot 16:30 uur te Zutphen.
Informatiebijeenkomst waarbij cursisten, die een week eerder zijn begonnen met de Hausdörfer-therapie, een presentatie geven over hun eerste ervaringen.

Tijdens de bijeenkomst kun je kennismaken met de methode en Hausdörfer-therapeut Jan Heuvel. Na afloop van de informatiebijeenkomst kun je deelnemen aan een therapiesessie in een kleine kring.

Wij nodigen je van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Ook vrienden, familieleden, belangstellenden zijn van harte welkom. Ex-cursisten zijn welkom om van deze gelegenheid gebruik maken om te berichten over hun ervaringen.

Voor de informatiebijeenkomst te Zutphen kun je je opgeven door het onderstaande strookje in te vullen. Route: https://hausdorfer.eu/routebeschrijving/

Komt een andere datum je beter uit? Op elke zaterdag van de tweede sessie van een Hausdörfer-basistherapie houden we een informatiebijeenkomst. De datums vind je hier: https://hausdorfer.eu/therapiedatums/

 

Informatiebijeenkomst

  • Ik geef mij op voor de informatiebijeenkomst op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Op de website las ik dat deze therapie er van uitgaat dat ieder mens de gave heeft om natuurlijk te spreken. Iedereen kan namelijk natuurlijk en stottervrij spreken, ook een stotteraar.