nldede

Informatiebijeenkomsten

Zaterdag, 26 mei 2018 van 14:00 uur tot ca. 15:30 uur: informatiebijeenkomst over de Hausdörfer-therapie te Zutphen. Cursisten die een week eerder zijn begonnen met de Hausdörfer-therapie geven een presentatie over hun ervaringen.

Tijdens de bijeenkomst kun je kennismaken met Hausdörfer-therapeut Jan Heuvel. Na afloop van de informatiebijeenkomst kun je deelnemen aan een therapiesessie in een kleine kring.

Wij nodigen je van harte uit om er bij te zijn. Ook vrienden, familieleden, belangstellenden zijn van harte welkom. Ex-cursisten kunnen van deze gelegenheid gebruik maken om te berichten over hun ervaringen. Heb je belangstelling? Vul dan a.u.b. het onderstaande strookje in.

Komt een andere datum je beter uit? Op elke zaterdag van de tweede sessie van een Hausdörfer-basistherapie kun je deelnemen aan een informatiebijeenkomst. De datums vind je hier: https://hausdorfer.eu/therapiedatums/

Routebeschrijving: https://hausdorfer.eu/routebeschrijving/

  1. *
  2. *
  3. *
 

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Zojuist in het tweede weekend van de cursus heb ik onvoorbereid een verhaal verteld voor een groep onbekenden. Met spreekrust en vooral met plezier!