nldede

Informatiebijeenkomsten

Zaterdag, 16 december a.s. om 15:00 uur: informatiebijeenkomst over de Hausdörfer-therapie te Ede in het kader van een Hausdörfer-basistherapie. Cursisten die een week eerder zijn begonnen met de Hausdörfer-therapie geven een presentatie over hun ervaringen.

Zaterdag, 20 januari 2018: informatiebijeenkomst over de Hausdörfer-therapie te Putten in het kader van een Hausdörfer-zelftherapieweekend . De aanvang is om 15:00 uur. Ex-Hausdörfer-cursisten die langer geleden de Hausdörfer-basiscursus hebben gevolgd, vertellen hun ervaringen. Nadere informatie volgt.

Zaterdag, 24 februari 2018: informatiebijeenkomst over de Hausdörfer-therapie op onze cursuslocatie te Zutphen in het kader van een Hausdörfer-basistherapie. Cursisten die een week eerder zijn begonnen met de Hausdörfer-therapie geven een presentatie over hun ervaringen. Bij deze gelegenheid kun je uiteraard ook kennismaken met Hausdörfer-therapeut Jan Heuvel. Na afloop kun je deelnemen aan een therapiesessie in een kleine kring.

Tijdens alle bijeenkomsten kun je kennismaken met Hausdörfer-therapeut Jan Heuvel en na afloop deelnemen aan een therapiesessie in een kleine kring.

Wij nodigen je van harte uit om bij een Hausdörfer-informatiebijeenkomst aanwezig te zijn. Ook vrienden, familieleden, belangstellenden zijn van harte welkom en ex-cursisten, die van deze gelegenheid gebruik willen maken om te berichten over hun ervaringen.

Heb je belangstelling? Vul dan a.u.b. het onderstaande strookje in.

Komt een andere datum je beter uit? Je kunt elke maand deelnemen aan een informatiebijeenkomst op de zaterdag van de tweede sessie van een Hausdörfer-basiscursus. De datums vind je hier: https://hausdorfer.eu/therapiedatums/

Routebeschrijving: https://hausdorfer.eu/routebeschrijving/

 1. *
 2. *
 3. *
 

 

  Inschrijven

   

  Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

  Vanaf mijn 4e jaar stotter ik. Sindsdien heb ik logopedie gehad en diverse stottertherapieën gevolgd. Met de Hausdörfer-therapie vallen alle puzzelstukjes voor mij op z’n plaats.