nldede

Hoe groot is mijn kans op succes?

Tijdens de Hausdörfer-therapie krijg je in korte tijd geheel nieuwe inzichten, waardoor je vertrouwen opbouwt in jouw spreken met als gevolg dat de spreekspanning verdwijnt. Zonder die spreekspanning spreek je al natuurlijk. Zo kom je in een positieve spiraal terecht met natuurlijk spreken als gevolg. Dit is een proces, dat zich veel sneller voltrekt dan het proces dat tot jouw huidige vorm van stotteren heeft geleid. Met de inzichten die je krijgt en door te leren uit de fouten die je nog maakt, gaat er geen weg aan jouw doel voorbij. Je wordt hierin door ons begeleid  d.m.v. een onbeperkt aantal vervolgsessies in groepsverband of via Skype of FaceTime.

Hausdörfer geeft als enige therapie in Nederland inzage in de ervaringen van alle cursisten. De ervaringen van deelnemers laten zien wat de therapie met je doet.  Uit de reacties van de deelnemers en uit intern onderzoek mag je concluderen dat de Hausdörfer-therapie een hoog tevredenheidspercentage kent. Dit blijkt ook uit een onafhankelijk marktonderzoek van de NCRV.  Het komt zelden voor dat iemand na de Hausdörfer-therapie nog een andere stottertherapie gaat volgen.

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Ik ben in 1991 in aanraking gekomen met de Hausdörfer methode. Het was een openbaring voor mij. De spreekwet, de klanksturing en het gevoel “ik kan”.