nldede

Actualiteiten

Hausdörfer-informatiemiddag met Erik Hulzebosch

geplaatst op donderdag, 13 oktober 2011 om 14:08

Beste belangstellende,

Hiermee nodigen wij je uit voor de gratis de Hausdörfer-informatiemiddag op zaterdag, 19 november a.s. te Doorn.  De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Hausdörfer-methode: mensen die stotteren of last hebben van spreekangst en nog op zoek zijn naar een oplossing, ouders/kinderen, familieleden en/of vrienden, logopedisten/stottertherapeuten, enz.

Locatie: Kaap Doorn (klik hier voor een routebeschrijving)

Aanvang: 15:45 uur

Wij hebben Erik Hulzebosch bereid gevonden om ons geheel belangeloos te vertellen over zijn stotterverleden. Tot zijn 14e heeft Erik zelf veel last gehad van stotteren. Daarna ging het beter en in vier jaar tijd heeft hij zich naar tevredenheid van zijn stotteren kunnen bevrijden. Erik Hulzebosch is voor ons een voorbeeld: hij laat ons zien dat wij ons door het stotteren niet hoeven te laten belemmeren, dat je ook zonder therapie vrij kunt worden van stotteren en dat je zelfs van stotteraar tot een (veel gevraagde) spreker in het openbaar kunt worden. Misschien heeft hij een paar goede tips voor ons…! Beluister hier de nieuwe singel van Erik Hulzebosch!

Wij heten iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de gehele Hausdörfer-dag inclusief alle workshops. Je hoeft daarvoor geen Hausdörfer-basiscursus te hebben gevolgd. Je kunt je hier opgeven voor de Hausdörfer-dag: https://hausdorfer.eu/hausdorfer-dag-2011/

Ook onze ex-cursisten nodigen wij hierbij van harte uit: als je nog niet VRIJ bent geworden, is dit voor jou misschien wel een leerzame dag en als je inmiddels vrij bent geworden van stotteren, ben je een voorbeeld voor anderen die dan eventueel kunnen leren van jouw ervaringen.

Let op: de speciale korting van 20 Euro voor vroegtijdige aanmelding geldt tot zaterdag a.s.!

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op de Hausdörfer-dag!! Het wordt een onvergetelijke dag die je niet mag missen!

Rubrieken

Archives