nldede

Hausdörfer-zelftherapieweekend te Noordeloos

Het zelftherapieweekend is verplaatst van nov. 2016 naar januari 2017!

Op 20, 21, en 22 januari 2017 a.s. zal er weer een zelftherapieweekend plaatsvinden in Noordeloos (onder Utrecht). Heb je behoefte aan wat opfrissing, lekker aan de gang gaan met je klanken of/en wil je oude bekenden terugzien of nieuwe mensen ontmoeten: geef je dan op bij 1 van ons!

We lichten alvast een klein tipje van de sluier op: een NLP therapeute zal een workshop verzorgen, ook gaan we aan Tai Chi doen en we kunnen met trots mededelen dat ook de Broca Brothers een workshop zullen verzorgen!!  (heb je nog nooit van hen gehoord – wat we ons niet voor kunnen stellen – kijk op de site: www.brocabrothers.com). Wij hopen iets te leren van deze jongens en misschien leren ze ook iets van ons, een geweldige uitdaging en buitengewone kans!

Daarnaast is er ook gelegenheid om zelf een workshop te organiseren, geef het aan ons door zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.
Spreken voor de groep kan geoefend worden op zaterdag tijdens de informatiemiddag. We verwachten veel belangstellenden!

Kortom, voldoende ingrediënten voor een leerzaam, productief en vooral gezellig weekend!! De kosten voor dit volledig verzorgde weekend zijn 99 euro. En ook nu geldt: vol=vol!

We hopen je te ontmoeten, vrijdagavond 20 januari in Noordeloos!

Opgeven kan bij:

Inge van der Reijden
E-mail: ivanderreijden@hotmail.com
Mobiel: 06-31689679

of

Levina van Zee
E-mail: levinavanzee@gmail.com
Mobiel: 06-30329848

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Ik ben de afgelopen tijd in een fase in mijn leven gekomen dat ik een keuze moet gaan maken voor mijn toekomst. Omdat ik deze zomer zal gaan afstuderen en daarna aan het werk ga, vond ik het tijd om mijn stotterprobleem definitief de rug toe te keren.