nldede

Hausdörfer-zelftherapieweekend te Noordeloos

Het zelftherapieweekend is verplaatst van nov. 2016 naar januari 2017!

Op 20, 21, en 22 januari 2017 a.s. zal er weer een zelftherapieweekend plaatsvinden in Noordeloos (onder Utrecht). Heb je behoefte aan wat opfrissing, lekker aan de gang gaan met je klanken of/en wil je oude bekenden terugzien of nieuwe mensen ontmoeten: geef je dan op bij 1 van ons!

We lichten alvast een klein tipje van de sluier op: een NLP therapeute zal een workshop verzorgen, ook gaan we aan Tai Chi doen en we kunnen met trots mededelen dat ook de Broca Brothers een workshop zullen verzorgen!!  (heb je nog nooit van hen gehoord – wat we ons niet voor kunnen stellen – kijk op de site: www.brocabrothers.com). Wij hopen iets te leren van deze jongens en misschien leren ze ook iets van ons, een geweldige uitdaging en buitengewone kans!

Daarnaast is er ook gelegenheid om zelf een workshop te organiseren, geef het aan ons door zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.
Spreken voor de groep kan geoefend worden op zaterdag tijdens de informatiemiddag. We verwachten veel belangstellenden!

Kortom, voldoende ingrediënten voor een leerzaam, productief en vooral gezellig weekend!! De kosten voor dit volledig verzorgde weekend zijn 99 euro. En ook nu geldt: vol=vol!

We hopen je te ontmoeten, vrijdagavond 20 januari in Noordeloos!

Opgeven kan bij:

Inge van der Reijden
E-mail: ivanderreijden@hotmail.com
Mobiel: 06-31689679

of

Levina van Zee
E-mail: levinavanzee@gmail.com
Mobiel: 06-30329848

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Voordat ik met de Hausdörfer begon had ik heel veel angst met alles wat met praten te maken had. Ik kon heel moeilijk voor een groep mensen praten of in discussie gaan met iemand anders.