nldede

Actualiteiten

Hausdörfer-feestje en proefles op Wereldstotterdag

geplaatst op donderdag, 29 september 2016 om 22:50

Sinds 1998 is het elk jaar op 22 oktober Wereldstotterdag. Er wordt dan wereldwijd aandacht besteed aan het probleem stotteren. Wij willen op deze dag geen aandacht geven aan het probleem, maar aan de oplossing die Oscar Hausdörfer meer dan een eeuw geleden heeft ontdekt. Daarom vieren we deze dag met een gezellige bijeenkomst van ex-cursisten, ouders van stotterende kinderen en iedereen die belangstelling heeft voor de Hausdörfer-therapie of die zich – op welke manier dan ook – betrokken voelt bij ‘stotteren’. Wij nodigen je van harte uit om dit feestje met ons te komen vieren.

Deze dag biedt een mooie gelegenheid om andere mensen te leren kennen en om ervaringen te delen. Op zaterdag, 22 oktober a.s. ontvangen wij je graag om 15:00 uur met een kopje koffie of thee op onze therapielocatie, Parkhotel De Bosrand te Ede. Als je wilt deelnemen aan een gratis proefles ben je om 14:00 uur welkom. In de loop van de middag worden hapjes en drankjes geserveerd en er is een ‘open mic’, waarvan iedereen die dat durft gebruik kan maken. Wij sluiten de middag af met een partybuffet met koude en warme gerechtjes, voorafgegaan door een kopje soep. Als je op FaceBook zit, kun je op onze FaceBook-pagina zien wie er allemaal komen. Als je (nog) niemand kent, laat je niet weerhouden om deel te nemen: er zullen altijd mensen zijn met wie je in gesprek komt en wie weet, wordt dit de leukste dag van jouw leven!

Als jij je vóór zaterdag, 8 oktober opgeeft, betaal je slechts € 35,- p.p. Na 8 oktober bedragen de deelnamekosten € 40,-. Geef je dus snel op door het strookje in te vullen op https://hausdorfer.eu/wereldstotterdag-hausdorfer-feestje/.

Rubrieken

Archives