nldede

Ervaringen basistherapiegroep 1602

Omid, 25 jaar, Diemen – Ik heb de afgelopen cursus gevolgd en zou iedereen die stottert ten zeerste aanraden om deze cursus te volgen omdat het écht werkt en écht waar is. Eindelijk af van al die onzinverhalen en technieken die je bij logopedie of andere therapieën hebt geleerd. De Hausdorfer-therapie laat je inzien waar het stotteren vandaan komt en geeft je alle mogelijke handvatten om van je stotteren af te komen. Tijdens de therapie staat Natuurlijk Spreken centraal. Door middel van het sturen van je stemgeluid om het moment dat je geen spreekspanning voelt train je een flegmatieke houding om zodoende van je spreekangsten af te komen. Verder luister je tijdens het sturen van je stemgeluid naar je stem en daarmee bevestig je continu dat je kunt spreken zoals ieder ander mens. Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd en de komende maanden ga ik gebruik maken van de handvatten die deze cursus mij heeft aangereikt.

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Ik stotter al sinds het allereerste begin, en ik voel me dus ook een echte stotteraar. Mijn stotters zijn vaak ook vrij heftig. In mijn jeugd al vrij veel logopedie cursussen gevolgd en op mijn ca 22e levensjaar heb ik de Dell Ferro therapie gevolgd.