nldede

Ervaringen basistherapiegroep 1510

Wesley, 27 jaar, Zeist – Ik heb deze therapie positief ontvangen. Ik merk al deels dat ik al wat minder spreekspaning heb en dat ik ook wat rustiger spreek dan ik voor ik met Hausdörfer begon. Echt een aanrader voor andere stotteraars.

Cliff, 20 jaar, Rijswijk – Deze therapie is geschikt voor alle stotteraars. Het heeft mij ook absoluut geholpen om van mij angst en spreekspanning af te komen. Het is zeer effectief en toch zo makkelijk. Het is zeker een aanrader ook voor de mensen die angst hebben om voor een groep te spreken.

Deion, 20 jaar, Geleen – Ik ben heel tevreden over deze cursus. Het heeft mij heel goed geholpen om over mijn spreekangst te komen door een simpel maar effectief programma en dat maar in 2 weekenden tijd! Ik raad het Hausdörfer instituut echt aan voor alle stotteraars

 

Inschrijven

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Ik stotter al vanaf mijn 6e jaar, ongeveer toen ik op de basisschool kwam te zitten, ik kan mij van die tijd nog weinig herinneren en op de middelbare school besefte ik pas echt dat ik stotterde. De pubertijd is de moeilijkste tijd voor mij geweest omdat…