nldede

B94

Door deze therapie ben ik nu een stuk zekerder geworden en daardoor gaat het praten ook beter. Ik ga stapje voor stapje de angsten van vroeger bestrijden, en ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken.

Yvet, 24 jaar


Door de cursus heb ik ‘n goed inzicht in de theorie van Hausdörfer. Het komt er nu op aan dat ik het geleerde toe ga passen in de praktijk.

Bas, 30 jaar


Deze cursus vond ik goed, omdat het aan de echte oorzaken van stotteren werkt (o.a. spreekspanning). Hierdoor ben ik zekerder van mezelf geworden.

Ilone, 18 jaar


Door de cursus ben ik een stuk zekerder geworden. Het werken met de klanken bevalt me heel goed en het heeft me veel geholpen. Nu is het van belang om alles wat ik weet in praktijk uit te voeren.

Leandro, 20 jaar


ik ben door deze cursus een stuk beter op mezelf leren letten en tot nu toe een stuk zekerder geworden. Dat komt mede door de interviews die we moesten houden op straat. En nu ga ik de praktijk in … kijken hoe dit gaat.

Mireille, 14 jaar


De enige juiste weg om helemaal vrij te worden. Door deze cursus krijg je inzicht in de ware oorzaak van stotteren: angst. Door een aantal oefeningen in mijn zelfvertrouwen groter geworden, waardoor de spreekrust makkelijker te behouden is.
Bedankt!

Björn, 19 jaar


Ondanks dat ik nog niet mijn spreekrust weet te bewaren, geloof ik heilig dat de methode werkt. ik heb dan ook absoluut wel vertrouwen in de therapie/methode van Hausdörfer en het slagen daarvan. De komende weken wil ik dan ook mijn best doen de spreekrust wel te vinden!

Chris, 24 jaar.

    p0411


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Ik dacht dat ik had leren leven met mijn stotteren, maar dit tot enkele maanden geleden. Ik kon mezelf niet meer blijven voorliegen. Het stotteren werd me teveel.