nldede

B93

Via internet ben ik in aanraking gekomen met de Hausdörfer-methode. Ik heb de internetpagina met volle belangstelling gelezen, daar ik vele teleurstellingen heb over de door mij gevolgde stottertherapieën. Ik heb ondermeer logopedie gevolgd op school en de Del Ferro-methode ervaren. Voor mijn gevoel ligt het stotteren aan het gebrek aan rust bij spreken. Reeds langere periode ben ik op zoek naar een therapie die gericht is op de spreekrust. Na bestudering van het boek van Hausdörfer heb ik mij ingeschreven voor de cursus daar ik de praktijkkant van de Hausdörfer-methode wenste te leren kennen. Het is een openbaring en gevoel van het begin van de mars naar spreekvrijheid waarbij je klanken maakt zoals jij dat wilt.

U allen veel succes toegewenst!

Tom
Heemskerk
36 jaar


Hausdörfer is een hele simpele, effectieve therapie die de stotteraar in zijn waarde laat. Ik ben blij dat ik het heb leren kennen.

Desiree


Hausdörfer is een effectieve cursus! Het heeft mij super geholpen! Het is ook best vet om deze kennis te krijgen, het voelt bij mij nu zelfverzekerd en ik ben de God over mijn eigen stotteren! Super!

Elias
Driehuis
18 jaar


Na deze basissessies te hebben gevolgd heb ik een veel beter gevoel gekregen wat stotteren betreft. Het geeft een goed gevoel dat het zo snel al zo goed gaat. Ook is het fijn om te weten dat je vrij kunt zijn. Hausdörfer is de beste cursus die ik tot nu toe heb gevolgd. Een aanrader voor elke stotteraar.

Timothy
17 jaar


De Hausdörfer-methode is een goede therapie. Leren om je eigen spreekrust te krijgen. Naar je eigen klank luisteren. Klanken rekken en omdat we leren klanken rekken gaan we na verloop van tijd natuurlijk spreken.

Wilma
41 jaar


Dit is de laatste dag van de 2 basissessies. Door veel klanksturen kom je steeds beter in je spreekrust. Nu komt het er nog op aan om het veel in de praktijk te brengen.

Lilian
41 jaar


‘Hausdörfer’, eindelijk iemand die stotteren begrijpt! Eindelijk het gevoel het “stuur” in handen te hebben. Ik ben ervan overtuigd op termijn natuurlijk te leren spreken. Bedankt!

Matthijs
26 jaar


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Ik stotter al vanaf mijn 6e jaar, ongeveer toen ik op de basisschool kwam te zitten, ik kan mij van die tijd nog weinig herinneren en op de middelbare school besefte ik pas echt dat ik stotterde. De pubertijd is de moeilijkste tijd voor mij geweest omdat…