nldede

B88

Na verschillende therapieën te hebben gevolgd had ik de moed opgegeven om nog ooit stottervrij te kunnen spreken. Maar toen ik het boek gelezen had was er zoveel herkenning dat ik ervan overtuigd ben geraakt dat het stotteren wel degelijk te overwinnen is. Na het eerste basisweekend is er bij mij veel duidelijk geworden. De spreekangst is grotendeels weg, ik moet mezelf nog wel leren te vertrouwen dat het écht kan. Ik ben zeker op de goede weg en ik blijf het pad volgen.

Ingrid


Na deze twee weekenden is het kwartje bij mij gevallen.
Eindelijk na al die zware jaren voel ik me vrij en verlost.
Het inzicht wat ik gekregen heb door deze methode is voor mij een winnend lot uit de loterij.
Voel me een heel gelukkig mens en er staan nu heel veel deuren open, die altijd voor mij gesloten waren.
Na vele andere therapieën gevolgd te hebben en ik eigenlijk de hoop had opgegeven, ben ik erg blij dat ik deze therapie gevolgd heb.
Bedankt voor het inzicht Jan

Sandra


Drie weken terug heb ik Jan Heuvel gebeld om te vragen of hij wat informatie over de therapie wou opsturen. Die informatie heb ik goed doorgelezen. Van Jan heb ik wat telefoonnummers gekregen van ex-cursisten, die ik heb opgebeld. Daar was ik zo tevreden over hoe die mensen over deze therapie vertelden, dat ik besloten heb om deze therapie te gaan volgen. Daar heb ik tot nu toe zo veel aan gehad, dat ik er echt in geloof om helemaal van het stotteren af te komen.

Anton


Net als de meeste hier heb ik al een lang stotterverleden. Toen ik hier 2 weken geleden kwam, was het stotteren dan ook een heel groot probleem voor me. In een dag werd ons uitgelegd waardoor het stotteren precies komt. Door dit inzicht kregen we een houvast waarmee we iets aan ons probleem kunnen doen. Door daar mee aan de slag te gaan kwamen we erachter dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is ons van ons probleem te ontdoen.
Nu weet ik eindelijk dat het mogelijk is om een gewone spreker te worden, wat natuurlijk een heerlijk gevoel is.

Wouter


Deze cursus heeft heel veel effect. Door het ‘ik kan’-gevoel wordt je veel rustiger. Nu nog veel oefenen.

Arjan


Nadat de oorzaak van het stotteren voor mij jarenlang onduidelijk is geweest, heeft Hausdörfer duidelijkheid verschaft. Het geeft alleen al veel rust om te weten dat stotteren geen fysieke oorzaak heeft. Ben zeer enthousiast over de therapie en zeer beslist dat ik dit in de praktijk tot uitvoer zal brengen.
Een absolute aanrader voor iedereen, bij wie stotteren een negatief effect op zijn gemoedstoestand heeft!

Huib


Het boek door de nacht naar het licht beschreef heel duidelijk wat ik al jaren dacht en voelde. De heer Hausdörfer legt op een simpele en unieke wijze het probleem bloot. De basiscursus heeft mij een goede duw in de juiste richting gegeven: geen spreekspanning meer opbouwen voor een gesprek wat natuurlijk ook meer rust in je lijf tot gevolg heeft. Ik weet nu hoe ik de spreekrust kan vasthouden, nu wordt het een kwestie van volhouden en geen enkele spreeksituatie meer uit de weg gaan. Waar de angst is, is mijn weg!
Jan bedankt voor alles, de rest zal ik zelf moeten doen !!!

Allard

p0401

Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

Om van mijn stotteren af te komen ben ik op het internet gaan zoeken naar instanties die stottertherapieën aanbieden. Na wat research kwam ik tot de conclusie…