nldede

B86

Het was fantastisch om een stuur in handen te hebben gekregen, waarmee ik bepaal wat ik zeg. Een echte eye-opener.

Markus


Ik vond het een geweldige ervaring om weer te voelen om “te kunnen” spreken. Ik heb het gevoel gekregen, dat ik zelf weer kan bepalen wat ik zeggen wil, door naar mijn klank te luisteren en deze bewust te sturen. Een aanrader voor iedere stotteraar.

Marco


Het is een hele ervaring om “eindelijk” aan de oorzaak van stotteren te werken. De rust die je opbouwt en de klanken die je stuurt geeft een goed gevoel. Ik ben op de goede weg, nu op naar natuurlijk spreken.

Janet


Na 10 jaar weer eens bij Jan op “verfrissing”-cursus geweest. Dat heeft me goed gedaan. Ik heb het idee dat ik de ideeën van Hausdörfer beter begrijp dan ik ooit gedaan heb. Ik ben er nu van overtuigd dat ik binnen een jaar toe zal groeien naar een vrije, natuurlijke spreker, die geniet van de mooie klanken van zijn stem. De mijne dus!

Veel plezier, Pieter


Het is goed om te beseffen, dat jijzelf de enige echte ware bent die jouw lijf en geest kan hanteren. Anderen hoeven daar geen invloed op uit te oefenen. Het is aan jou om dat toe te laten. Dat geeft macht! Deze macht is een geweldig gevoel! Je moet alles in het werk stellen om deze macht vast te houden! Dat doe ik dan ook!!

Michelle


    Lees hieronder de ervaringen van een willekeurige cursist…

    Hallo, ik volg nu het tweede weekend van de Hausdörfer therapie. Ik ben erg lovend over deze aanpak. Het gaat goed in over de oorzaken van stotteren, nl. spreekangst.