nldede

B155

P1101 (155)Roy, 19, Apeldoorn – Vanaf het eerste moment dat ik met het Hausdörfer-instituut in aanraking kwam had ik al het gevoel dat het goed bij me past en dat het ook werkt. Na de eerste 2 cursusdagen ondervond ik al meteen succes. Ik kon de techniek al snel beheersen en als je het eenmaal onder de knie hebt is het eigenlijk heel makkelijk vast te houden. Bij geen enkele therapie heb ik al zo snel succes ondervonden als bij Hausdörfer. De positieve reacties van vrienden, collega’s en familie geven je de boost om door te gaan.
Wat een heerlijk gevoel om na jaren te stotteren weer die rust te voelen en vloeiend te kunnen spreken!Henno, 16, Nieuwegein
– Ik ben nu voor de 3e dag naar de Hausdörfer-cursus geweest. Ik merk wel dat deze therapie goed bij mij past. En dat ik echt merk van ‘Ja dat is ook zo bij mij’.
Wat ik je mee wil geven als je ook van plan bent om de cursus te volgen of van je stotteren / spreekspanning af te komen: vooral klanken en gewoon durven te overdrijven. Ook moet je er niet bij nadenken of je wel goed praat.
Groetjes, HennoMaaike, 39 jaar, Voorburg
– Wat ben ik blij dat ik de stap gemaakt heb. 1,5 jaar geleden had ik het boek en de reader al besteld en doorgelezen. Ik dacht te begrijpen hoe het werkte met de klanken, alleen het lukte me nog niet echt. Nu ik de cursus doe valt het kwartje. Het luisteren naar de klanken, het sturen van de klanken, het geeft een vrij gevoel. Een gevoel wat ik niet kende en nu steeds meer in mijn systeem gaat zitten.
Ik had in het begin het gevoel dat het heel overdreven klonk. Door mezelf echter terug te zien op video, word ik gewoon rustig van naar mezelf te luisteren en kijken. Wow, ben ik dat?
Ik voel dat ik op het juiste pad zit, er is geen weg terug. Nu is het zaak mijn flegma nog te gaan trainen en het steeds meer te gaan toepassen en overdrijven. Nu ik echter aan de “vrijheid” heb geproefd, wil ik meer. Ik zie toekomstbeelden van mezelf die ik niet eerder voor mogelijk had gehouden. Ik liet me altijd leiden door angst. Het verlangen naar die vrijheid wordt nu groter dan de angst en dat geeft een enorme intrinsieke motivatie en kracht om zo door te gaan….Benno, 31 jaar, Saasveld
– De Hausdörfer-cursus heeft mij zoveel gegeven, het heeft mij verlost van alle opgebouwde spanningen die ik sinds mijn 4e levensjaar had. Het is zo heerlijk dat ik na al die jaren eindelijk mijn naam goed kan uitspreken. En ik ben vrij in mijn hoofd. Verlost van alle letters, woorden en zinnen. Want die bestaan niet meer voor me, alleen nog maar de lange klanken die uit mijn mond komen. Het is net of mijn leven nu pas echt begint en dat ik ieder moment geniet van mijn spreekrust.

 

Inschrijven

 

photo_success

Wil je gratis 24 tips voor natuurlijk spreken ontvangen?

 

Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

Ik zocht een jaar nadat ik …. had gevolgd weer eens op internet naar een therapie. …. had helaas niks voor mij opgeleverd. Ik ben een ‘geheime’ stotteraar, in de jaren heb ik zoveel trucjes aangeleerd dat het voor de buitenwereld niet zichtbaar is.